Contall d.o.o. Nova Gorica,
Erjavčeva ul. 2,
5000 Nova Gorica
t | +386 (0)5/330-28-57
f | +386 (0)5/330-28-48
e | info@contall.si
w | www.contall.si
print

Dodatne storitve

Nahajate se tukaj

Dodatna ponudba, ki jo ponujamo tako večjim kot manjšim družbam.

Kontroling,

DAVČNO svetovanje,

PRAVNO svetovanje,

svetovanje NEREZIDENTOM,

priprava poslovnih NAČRTOV IN  PRIJAVE NA RAZPISE.

 

Naša družba se ukvarja s stalnim razvojem novih storitev, krojenih po potrebi naročnika. Posledica tega so kompleksne in samostojne storitve v povezavi z informacijskim rešitvami, prilagojenimi večjim in manjšim naročnikom. Rešitve so zanimive tako za družbo ali samostojnega podjetnika z osnovnimi potrebami kot za družbe s kompleksnejšimi zahtevami. Pomemben poudarek dajemo predvsem oblikovanju takih informacij, ki omogočajo poslovodstvu pravilne in pravočasne odločitve. Ne glede na obseg poslovanja družbe se lahko dogovorimo za stalno ali občasno sodelovanje tudi znotraj ostale ponudbe, ki zajema:

Kontroling

Kontroling je odločevalno naravnano računovodstvo, ki omogoča stalen nadzor nad poslovanjem družbe. S pravilnim sistemom kontrolinga lahko poslovodstvo bolje krmari poslovanje družbe, saj omogoča načrtovanje poslovanja ter oblikovanje in distribucijo poročil v jasni obliki, kot jih potrebuje poslovodstvo. V računovodski hiši Contall smo sodelovali pri razvoju programske rešitve, ki omogoča spremljanje poslovanja za različne tipe in velikosti družb. Več

Davčno svetovanje

V sklopu davčnega svetovanja ponujamo optimiranje davčnih obveznosti in davčno načrtovanje, preventivne davčne preglede, pregled davčne bilance ter spremljanje davčnih predpisov. Izvajamo tudi svetovanje glede vsebinsko in formalno pravilnega načina obračuna dajatev ter zastopamo stranke v davčnih postopkih.

a) transference cene

Postopek v zvezi s transfernimi cenami, zlasti kar se tiče ugotavljanja ali so v skladu s tržnim načelom in dokumentarnim dokazovanjem, so strokovno zelo zahtevna opravila, ki že znotraj družbe običajno zahtevajo timsko delo. Sodelovanje z našimi svetovalci zagotavlja strokovno pripravljeno dokumentacijo, skladno z zakonodajo.

Pravno svetovanje

Storitev pravnega svetovanja obsega svetovanje na področju gospodarskega, statusnega, stečajnega, izvršilnega in delovnega prava. V okviru računovodske hiše zaposlujemo pravnika ter sodelujemo z zunanjimi odvetniškimi hišami. Ustaljeno pa je tudi sodelovanje z pravniki in odvetniki iz tujine.

Svetovanje nerezidentom

Obmejna pozicija nam je narekovala oblikovanje ponudbe tudi za tuje rezidente, predvsem za podjetnike iz Italije, ki želijo svoje poslovanje širiti tudi v Slovenijo. V navezavi z italijanskimi svetovalci oblikujemo storitve, ki so jasno razumljive in primerne za tuje rezidente. Izdelane primerjave in kakovostno sodelovanje z italijanskimi partnerji nam omogočajo tudi svetovanje slovenskim državljanom pri ustanavljanju družb v Italiji. Celovito svetovanje izvajamo v okviru partnerske družbe Contall svetovanje d.o.o

Priprava poslovnih načrtov in prijava na razpise

Storitev obsega pripravo poslovnih načrtov, ki jih podjetje potrebuje za pridobivanje bančnih kreditov, kot tudi pri prijavi na razpis za pridobivanje sredstev iz EU. Za potrebe prijav na  razpise podjetnikom tudi svetujemo pri izbiri razpisa ter prirpravimo vso potrebno dokumentacijo. Aktualne razpise objavljamo v rubriki "novice". 

 

 

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.

Ne spreglejte

P T S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Vse pravice pridržane © Contall d.o.o.
Grafični koncept in tehnična izvedba: Carpediem d.o.o.    Vsebine: Contall d.o.o.