Contall d.o.o. Nova Gorica,
Erjavčeva ul. 2,
5000 Nova Gorica
t | +386 (0)5/330-28-57
f | +386 (0)5/330-28-48
e | info@contall.si
w | www.contall.si
print

Zakaj izbrati Contall?

Nahajate se tukaj

Računovodstvo je neizogibna sestavina poslovanja družbe, saj je bogata zbirka informacij, kamor se stekajo podatki iz vseh poslovnih enot družbe. Uspešen računovodja, razpet med preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo družbe, informacije povezuje in zaključke posreduje poslovodstvu za sprejemanje strateških odločitev, ki so ključne za uspeh družbe. Najem zunanjih računovodskih storitev prinaša veliko koristi, tako za manjše kot večje družbe, saj je računovodski servis visoko specializiran za izvajanje svoje dejavnosti. Z najemom strokovnega računovodskega servisa se vaša družba lažje posveti svoji osnovni dejavnosti, računovodstvo pa prepusti strokovnjakom.
  • poslovni prostori Contall
  • poslovni prostori Contall
  • poslovni prostori Contall
  • poslovni prostori Contall
  • poslovni prostori Contall
  • poslovni prostori Contall

Izbira izvajalca računovodske dejavnosti je odgovorna naloga, ki zahteva od poslovodstva tehten premislek. Zato izbirajte aktivno in izberite modro.

 

PRINAŠAMO POZITIVNE UČINKE vašemu poslovanju

Zakaj torej najeti zunanji računovodski servis? Predlagamo vam, da na tovrstne storitve začnete gledati kot na investicijo v vaš poslovni uspeh in ne zgolj kot strošek.

Pozitivni učinki najema zunanjega računovodstva se odražajo preko celotnega poslovanja družbe, odvisni pa so od zahtev in pričakovanj poslovodstva in ne toliko od same velikost družbe.

 

POVEZUJEMO ZNANJE v male in velike zgodbe

V Računovodski hiši Contall združujemo različna znanja,  ki so potrebna za izpolnjevanje splošnih in specifičnih zahtev različnih naročnikov, tako malih in velikih družb.

Svojo ponudbo prilagodimo potrebam in zahtevam vaše družbe. Naša storitev raste z rastjo poslovnih idej vsake družbe; od posameznih storitev do popolnega servisa, ki vam ga nudimo pod eno streho.

 

OBLIKUJEMO PODPORNE SISTEME vašim vizijam

V čem je torej bistvena razlika med običajnim servisom in strokovno računovodsko hišo?  Ključ se skriva v celovitem partnerskem odnosu in svetovanju. V računovodski hiši Contall zelo dobro poznamo poslovanje in vizije naših strank, zato jim lahko skozi sodelovanje svetujemo in nudimo učinkovito oporo pri streteških odločitvah.
Oblikovali smo sistem, ki poslovodstvu omogoča pripravo jasnih in razumljivih informacij za podporo pri odločanju. 

 

LAHKO SE ZANESETE in nam zaupate vaše finance

Seveda je partnerski odnos nemogoče graditi brez zaupanja. Računovodstvo razpolaga s pomembnimi in občutljivimi podatki o družbi in njenem poslovanju, zato mora biti računovodski servis pri svojih strankah deležen zaupanja na najvišji ravni. V družbi Contall bodo vaši podatki skrbno varovani, pridobljeno zaupanje pa se bomo trudili upravičiti s korektnim sodelovanjem. Poslujemo skladno z poslovno etiko in kodeksom Zbornice Računovodskih Servisov (ZRS).


 

 

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.

Ne spreglejte

P T S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Vse pravice pridržane © Contall d.o.o.
Grafični koncept in tehnična izvedba: Carpediem d.o.o.    Vsebine: Contall d.o.o.